‹ назадначало 26.09.2018
 

Спорна и успешна нова учебна година на всички ученици - малки и големи и на всички учители и родители


На 17.09.2018г беше открита новата учебна година. Тази година кметът Васил Едрев избра да открие учебната година в ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" с. Карагеоргиево - първото училище в общината с чисто нов мултифункционален спортен комплекс, изграден в на метри от входа на школото. Учебната година в с. Мъглен откри зам. кметът на Община Айтос Мариана Димова, с пожелание към новия директор все така упорито да променя училищната среда.

Това ще е първата учебна година в 35-годишната история на СУ "Вапцаров"гр.Айтос, в която учениците ще учат на една смяна. Гост на тържеството за старта на учебната година в най-младото айтоско училище беше Соня Шестакова - Гл. експерт в Дирекция "КОВЗС" в Община Айтос.На първият учебен ден в СУ "Христо Ботев"присъстваха  ученици, учители, родители и гости дойдоха на първия учебен ден. Училището посрещна 101 първокласници в пет паралелки. Гости на празника в СУ "Ботев" бяха Председателят на постоянната комисия по образоование в Общински съвет - Айтос, Петър Хараламбов и Евгени Петров от Ротари клуб - Айтос, който дари първокласниците с учебни пособия . Гост на празника в Професионалната гимназия за селско стопанство "Златна нива" - Айтос беше Даниела Алакушева - началник на отдел "МДТ" в Община Айтос.  В ОУ "Христо Ботев" с. Пирне гост на първия учебен ден беше  Диню Динев - Директор на Дирекция "ОКВЗС".  В ОУ "Светлина" с. Тополица гости на училищния празник бяха Диню Динев - Директор на Дирекция "ОКВЗС" в Община Айтос и децата от Детска градина "Детелина" с. Тополица. Председателят на Общински съвет - Айтос Красимир Енев откри учебната година в ОУ "Атанас.

 Спорна и успешна нова учебна година на всички ученици - малки и големи и на всички учители и родители! Пожелавам Ви много здраве, сили, късмет и успех! С какъвто устрем започнем годината, с такъв да я завършим! На добър час на всички!

 Галерия