‹ назадначало 21.04.2017
 

Представлението-дискусия "Спасителят" отново в гр. Айтос


На 27-ми април 2017г. от 12ч. в НЧ "Васил Левски 1869" гр. Айтос по покана на Община Айтос и МКБППМН – Айтос ще бъде представена постановката „Спасителят”. В главната роля учениците, които ще присъстват благодарение на съдействието на ръководствата на училищата, ще могат да видят Ивайло Захариев, чийто герой се опитва да спаси едно изоставено, самотно момиче, попаднало в лапите на наркотиците и на своя дилър.

Актьорът Ивайло Захариев, както  и целият актьорски екип са приели борбата с наркотиците за воя кауза. Те са наясно, че децата "не могат да бъдат държани под похлупак", но целта им е те да бъдат подготвени за срещата си с дрогата.
"Ако не познаваш дрогата, лесно можеш да попаднеш в нейния капан. Ако знаеш последствията, вече ще се замислиш много дали въобще да пробваш", убеден е Ивайло Захариев.

Той е категоричен, че децата трябва да бъдат научени, че техният личен избор има сила. По думите му, ако те са уверени в това, че ако не купят дрога е нещо добро, все по-често ще правят този избор.

 Галерия