Новини

 

За една по-добра учебна година

През учебната 2019/2020г. ще продължим да работим за ограничаване и предотвратяване на противообществените прояви и предоставяне на поле за изяви на учениците с фокус върху творчеството и образованието, защото Образованието е основата върху която се изгражда всичко красиво и стойностно.

  прочети още
 

Наближава време за училище, внимавайте шофьори !!!

ПАЗЕТЕ ДЕЦАТА,ТЕ СА НАШЕТО БЪДЕЩЕ!

  прочети още
 

26 юни – Mеждународен ден за борба с употребата и разпространението на наркотици

Отново е 26 юни! Всяка година на 26 юни се отбелязва Световният ден за борба със злоупотребата на наркотици и наркотрафика.

  прочети още
 

Съдебен дебат по Образователна програма “Съдебната власт - информиран избор и гражданско доверие

На 24 юни, се проведе съдебният дебат по Образователна програма “Съдебната власт - информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури“ между СУ “Христо Ботев“ и СУ “Н. Й. Вапцаров“ на сцената на НЧ „Васил Левски 1869“.

  прочети още
 

64 ученици участваха в конкурс на Община Айтос и МКБППМН-Айтос с колажи на тема "Тютюнопушене"

Кметът Васил Едрев връчи наградите на 31 май- световен ден без тютюнев дим

  прочети още
 

"Лоши деца"

На 07.05.2019г. около 600 ученика от 4ри айтоски училища изпълниха залата на НЧ "Васил Левски" гр. Айтос, където с огромен интерес гледаха постановката на драматичен театър Търговище "Лоши деца".

  прочети още
 

Община Айтос, МКБППМН има удоволствие да покани всички желаещи деца и ученици на новата постановка за сезон 2018/ 2019 г. на Драматичен театър Търговище „Лоши деца”

В опит да отговорим на наболели въпроси, ние Драматичен театър Търговище, създадохме спектакъл, ориентиран към младите хора, техните родители, учители, психолози и всички, които искат да задават въпроси и да търсят отговори.

  прочети още
 

Алтернатива на кръводаряването

Акция по кръводаряване ще се проведе на 20 май 2019г .

  прочети още
 

Злоупотреба с алкохол

Консумацията на алкохол е една от проявите на нездравословен начин на живот и е проблем за повечето страни в света, включително и за България.

  прочети още
 

Регламент за провеждане на ученически конкурс за КОЛАЖ на тема ТЮТЮНОПУШЕНЕ

Община Айтос, МКБППМН - Айтос организират конкурс по повод 31 МАЙ – МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН БЕЗ ТЮТЮНОПУШЕНЕ

  прочети още
 

27.02.2019г. – Ден на розовата фланелка

Въпреки усилията на множество институции да направят училището желана територия за учениците, всички ние става свидетели, дали преки или чрез средствата за масова информация, на чести случаи на насилие между ученици.

  прочети още
 

Моето безопасно училище

Ние от МКБППМН сме изключително удовлетворени от участието на учениците в тазгодишната кампания по повод Денят на розовата фланелка.

  прочети още
 

Кметът награди участниците в конкурса на МКБППМН - „От теб з@виси“

Кметът награди участниците в конкурса на МКБППМН - „От теб з@виси“,посветен на Международния ден за безопасен интернет

  прочети още
 

Класиране по училища в конкурса „От теб з@виси“ - 5 ФЕВРУАРИ – международният Ден за безопасен интернет

Класиране по училища в конкурса „От теб з@виси“ - 5 ФЕВРУАРИ – международният Ден за безопасен интернет

  прочети още
 

380 кг пластмасови капачки от Айтос за благородна кауза - Реанимобил с оборудване за бебета

380 кг пластмасови капачки транспортира Община Айтос до Бургас на 16 януари. Чувалите с капачки са събрани от ученици, учители, общинари и граждани, които се включиха в капманията "Голямото сърце на Айтос".

  прочети още
 

ОТЧЕТ ЗА ДЕЙНОСТТА НА МКБППМН гр. Айтос ПРЕЗ 2018 г.

Отчет за дейността НА МКБППМН гр. Айтос през 2018 г. на основание чл. 7, ал.2 от ЗБППМН

  прочети още
 

„От теб з@виси“ - Конкурс по повод 5 ФЕВРУАРИ – международният Ден за безопасен интернет

Конкурсът за мултимедийна презентация се организира по повод 5 ФЕВРУАРИ – международният Ден за безопасен интернет

  прочети още
 

11 януари международен ден на думата „БЛАГОДАРЯ"

На днешната дата много страни по света отбелязват Международния ден на най-прекрасната дума – „Благодаря!“.

  прочети още
 

"ПЕТЛИТЕ" С ПРЕМИЕРА НА АЙТОСКА СЦЕНА

Като коледен подарък за учениците, и в желанието си да подкрепи усилията на младите таланти на Танцова формация "Петлите", Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни /МКБППМН/ към Община Айтос откупи новия им спектакъл "Легендата"

  прочети още
 

БМЧК-АЙТОС ЩЕ "ПОДАРИ КОЛЕДА" НА ДЕЦА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ

Български младежки Червен кръст /БМЧК/ - Айтос провежда благотворителна Коледна кампания в подкрепа на деца от социално слаби семейства. С набраните средства от продажбата на коледни картички на БЧК ще бъдат подготвени хрнителни пакети за деца от социално слаби семейства, по списък предоставен от Дирекция "Социално подпомагане" - Айтос.

  прочети още
 

Първи декември е Световният ден за борба със СПИН

В Община Айтос деня бе отбелязан чрез кампании по училищата осъществени в сътрудничество с младежите от БЧК, медицинските специалисти по училищата и МКБППМН.

  прочети още
 

Трафикът на хора

Във връзка с кампаниите по превенция осъществявани от МКБППМН с цел запознаване на учениците с рисковите поведния на 19ти ноември в заседателната зала на Община Айтос бе проведена среща с учениците от 9 клас на СУ „Христо Ботев”, представител на Областна дирекция „Гранична полиция” и инспектор ДПС към РУ - Айтос Нели Георгиева.

  прочети още
 

Безопасността по пътищата - наша обща отговорност

Огромни благодарности на всички, които ни подкрепиха и за които превенцията не е маловажно деяние, въпреки че няма измерими резултати и нека не забравяме, че безопасността на децата ни е в нашите собствени ръце!

  прочети още
 

18 октомври - Европейският ден за борба с трафика на хора

За поредна година всички европейски страни отбелязват този ден, който е обявен през 2007г. по инициатива на тогавашния заместник-председател на Европейската комисия Франко Фратини, като важна част от дългосрочния ангажимент на Европейската комисия за превенция и борба с трафика на хора.

  прочети още
 

ПРЕЗ ОКТОМВРИ - КАМПАНИЯ ЗА ПЪТНА БЕЗОПАСНОСТ В АЙТОС

По повод празника на Айтос - Димитровден, през м. октомври т.г., в града се провежда Кампания за пътна безопасност...

  прочети още
 

Спорна и успешна нова учебна година на всички ученици - малки и големи и на всички учители и родители

На 17.09.2018г беше открита новата учебна година. Тази година кметът Васил Едрев избра да открие учебната година в ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" с. Карагеоргиево - първото училище в общината с чисто нов мултифункционален спортен комплекс, изграден в на метри от входа на школото. Учебната година в с. Мъглен откри зам. кметът на Община Айтос Мариана Димова, с пожелание към новия директор все така упорито да променя училищната среда.

  прочети още
 

Идва време за училище !

Лятната ваканция завърши и новата учебна година от 15 септември започва...

  прочети още
 

Безопасност на движението по пътищата

Да си напомняме непрекъснато, че детето е активен участник в уличното движение като пешеходец, велосипедист и пътник в транспортните средства.

  прочети още
 

Лятна ваканция- безопасен ли е интернет?

В разгара на лятната ваканция, много от учениците прекарват свободното си време пред компютрите, но дава ли си сметка за опасностите, които ги дебнат от там? За децата най-добре е да посещават само сайтове за игри, защото в различните социални мрежи в които влизат, тяхната безопасност не е гарантирана!

  прочети още
 

Световен ден на околната среда

На 5-ти юни, Световния ден на околната среда, бе награждаването на победителите в конкурса за детска рисунка на тема „Младите еколози от училище „Атанас Манчев” в град Айтос в действие”.

  прочети още
 

42-ма тийнейджъри с есета в конкурса „Цигарата – приятел или враг”

Расте интересът към инициативите на МКБППМН към Община Айтос

  прочети още
 

Конкурс за есе на тема „Цигарата – приятел или враг”

На 1 юни от 10 ч. в заседателната зала на Община Айтос Кмета на община Айтос ще връчи грамоти и награди на всички ученици участвали в конкурса.

  прочети още
 

Обучение на ученици от Областен съвет по наркотични вещества

На 30.04.2018г. представители на Областния съвет по наркотични вещества гр. Бургас по покана на Община Айтос бяха в Айтос и проведоха 3 обучение с ученици – с два 8ми класа от СУ „Н.Й.Вапцаров” и с ученици от 10-11 класове на СУ „Христо Ботев” и ПГСС „Златна нива”

  прочети още
 

На финала на "Народните будители и АЗ" - 8б от "Ботев"с голямата награда на Ротари

Три отбора се състезаваха със знания за велики българи

  прочети още
 

Среща на ученици от СУ "Христо Ботев" с представител на МБАЛ Айтос за вредите от тютюнопушенето

На 26.04.2018г. с ученици от 10 и 11 клас на СУ „Христо Ботев” гр. Айтос се проведе среща с представител от МБАЛ Айтос от Вътрешно отделение, която представи предварително разработена за учениците презентация за вредите от тютюнопушенето. Целта, която си бяха поставили медицинското лице и г-жа Мирчева, бе тези ученици, които все още не са започнали да пушат, „да не посягат към тази отрова”.

  прочети още
 

Среща с ученици на СУ "Христо Ботев" на тема разпространение и наказателна отговорност за употребата и разпространението на наркотици

На 21.04.2018г. секретарят на МКБППМН-Айтос Мария Костова и г-жа Николина Мирчева проведоха среща с ученици от 9 и 10 клас на СУ „Христо Ботев” с тема разпространение и наказателна отговорност за употребата и разпространението на наркотици.

  прочети още
 

Община Айтос набира предложения за членове на Съвета на децата

Съветът на децата е консултативен орган към председателя на Държавната агенция за закрила на детето (ДАЗД) и от 2013 г. работи в изпълнение на основните принципи на Конвенцията на ООН за правата на детето и Закона за закрила на детето. Целта му е да насърчава детското участие в процесите на изработване на политики за децата и вземане на решения

  прочети още
 

"Цигарата приятел или враг” - ученически конкурс за ЕСЕ на тема тютюнопушене

Община Айтос и МКБППМН - Айтос организират конкурс за есе на тема: „ЦИГАРАТА ПРИЯТЕЛ ИЛИ ВРАГ”. Конкурсът се организира по повод 31 МАЙ – МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН БЕЗ ТЮТЮНОПУШЕНЕ

  прочети още
 

Честит Световен ден на книгата !

През 1995 г. ЮНЕСКО обявява 23 април за Международен ден на книгата и авторското право...

  прочети още
 

Ротари - Айтос с втори патриотичен проект за ученици - "Народните будители и АЗ"

Участват три училища от Айтос и Руен

  прочети още
 

Ден на розовата фланелка

И тази година всички училище на територията на община Айтос и МКБППМН имаха различни инициативи по повод „Денят на розовата фланелка“, който се отбелязва всяка последната сряда на февруари. За пръв път той се провежда в Канада през 2007година, като протест организиран от двама ученици – Дейвид Шепърд и Травис Прайс. Те се обличат в розово за да символизират своята позиция и неприемането на тормоза в училище.

  прочети още
 

Болести и инфекции предавани по полов път

В месеца на любовта ние от МКБППМН съвместно младежите от БЧК организирахме лекция и дискусия на тема Болести и инфекции предавани по полов път с учениците от деветите класове на СУ „Христо Ботев” и СУ „Н.Й.Вапцаров”

  прочети още
 

Информационен семинар за Толерантно отношение

На 22.01.2018г. МКБППМН съвместно с представител на Комисията по дискриминация г-жа Ирина Иванова проведохме с учениците от 6тите класове на СУ "Н.Й.Вапцаров" и СУ "Христо Ботев" среща на тема ТОЛЕРАНТНОСТ

  прочети още
 

Информационен семинар за Толерантно отношение

Толерантността, развиваща се през по-голямата част от живота на човек, се явява фактор на социализацията му и в значителна степен определя успешния му жизнен път...

  прочети още
 

НАГРАДИХА УЧАСТНИЦИТЕ В ДВА КОНКУРСА НА МКБППМН-АЙТОС

Участниците в два конкурса на Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни /МКБППМН/ към Община Айтос днес получиха награди и грамоти за отлично представяне.

  прочети още
 

”СПИН - през моите очи” - представяме Ви творбите на учениците участвали в конкурса

Днес на 1ви декември Световен ден за борба със СПИН ви представяме творбите на учениците участвали в конкурса на Община Айтос и МКБППМН ”СПИН - през моите очи”.

  прочети още
 

Отличените есета в конкурса обявен от Община Айтос и МКБППМН във връзка с "18-ти октомври Европейски ден за борбата с трафика на хора"

Предстои учениците да получат своите награди от кмета на Община Айтос.

  прочети още
 

Изкуството, което възпитава толерантност

За срещата на айтоските деца с "Циганката"

  прочети още
 

Конкурс : ”СПИН - през моите очи”

Ще има официално награждаване за авторите на най-добрите презентации (мултимедийни или постери), като отличените ученици ще бъдат уведомени на оставените от тях телефони за мястото на награждаването, където ще получат грамоти и атрактивни награди осигурени от кмета на община Айтос и МКБППМН.

  прочети още
 

Спектакъл на танцова формация „Петлите” във връзка с деня на толерантността

Във връзка с превантивните кампании на МКБППМН-Айтос, отнасящи се до толерантното и безконфликтно общуване, Ви каним на 24.11.2017г. от 18 часа в Народно Читалище „Васил Левски 1869” гр. Айтос на представянето на постановката „Циганка” на танцова формация „Петлите”,. Чрез своя безспорен талант, малките актьори от „Петлите” ще ни накарат да се замислим за своето поведение спрямо по-различните от нас.

  прочети още
 

Интернет и трафика на хора

На 17 октомври 2017г. по покана на Община Айтос и МКБППМН в гр. Айтос бе Росица Янева – секретар на Комисията за борба с трафик на хора – гр. Бургас. Целта на отправената покана към нея бе 18-ти октомври - Европейския ден за борба с трафика на хора. В днешният свръх информационен свят, в който растат новото поколение ученици е ясно за всички, че темата за трафика е дискутирана и позната.

  прочети още
 

18 октомври - Европейски ден за борба с трафика на хора

На 17.10.2017г. във връзка с 18 октомври - Европейски ден за борба с трафика на хора, Община Айтос и МКБППМН-Айтос организират среща с ученици от 9ти и10ти клас на СУ "Христо Ботев" и СУ "Н. Й. Вапцаров" и Росица Янева Секретар на областната комисия за борба с трафика на хора Бургас...

  прочети още
 

Конкурс : 18 октомври – Европейския ден за борба с трафика на хора

18 октомври е обявен за Европейски ден за борба с трафика на хора,по този повод Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните съвместно с Община Айтос обявява конкурс за есе на тема по избор на ученика свързана с „Трафикът на хора“. Чрез обсъждането на проблема, писането на есета, разкази и други форми, децата по-лесно ще разпознаят заплахата или нарушението на техните права, включително и трафика на хора.

  прочети още
 

"Пазете децата, бъдете внимателни на пътя, днес е първия учебен ден"

Честит първи учебен ден на всички малки и големи ученици!

  прочети още
 

Училище без агресия – желано училище от учениците

Ако се чувствате застрашени,имате нужда от помощ може да потърсите Местна Комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни гр.Айтос телефон-0558 28637 ,mk_aitos@abv.bg

  прочети още
 

Три години айтоски третокласници събират капачки с желанието да помагат

За трета поредна година учениците от ІІІ "в" клас на айтоското СУ „Никола Вапцаров" събират пластмасови капачки съвместно с Община Айтос,МКБППМН при Община Айтос и Дирекция „Социално подпомагане“.

  прочети още
 

Пазете деца - те са нашето бъдеще !!!

Винаги преди излизане напомняйте на детето си,че трябва само да се пази на пътя.При всеки удобен случай напомняйте на порасналото си дете,че на 14 години носи наказателна отговорност,а след навършване на 16 години носи и административнонаказателна отговорност.

  прочети още
 

Как да предпазим детето от насилие !!!

Необходимо е децата да знаят какво се очаква от тях при спешни случаи, как да се обадят до Бърза помощ и да извикат линейка и т.н. те трябва да знаят, че в ситуации, когато е застрашен нечий живот, всички правила отпадат и че те имат вашето разрешение да направят всичко онова, което е необходимо да се направи в момента, за да защитят себе си или други хора. Трябва да знаят,че могат да позвънят на 112,чрез него ще се свържете директно със службите за спешна помощ – полиция, бърза медицинска помощ, пожарна.

  прочети още
 

26 юни – международен ден за борба с употребата и разпространението на наркотици

Пазете децата си от наркотиците, никой не е застрахован!

  прочети още
 

Безопасна ваканция в Интернет !!!

Никога не давай лична информация като име, парола, адрес, домашен телефон, училището, в което учиш, месторабота или служебен телефон на родителите си, без тяхно разрешение...

  прочети още
 

"Съдебна власт-информиран избор и гражданско доверие.Отворени съдилища и прокуратури."

На 15 юни в Народно читалище „Васил Левски 1869“ се проведе спектакълът на тема „Съдебно дело №225", от ученици-участници в Школа за слово, мелодия, театър „Генгерчета" при СУ „Христо Ботев", с автор и ръководител Татяна Йотова.

  прочети още
 

Награждаване на учениците взели участие в конкурса за карикатура по повод 31 май "Световен ден без тютюнев дим"

Днес от 11 часа в заседателната зала на Община Айтос кметът на община Айтос Васил Едрев награди всички ученици взели участие в проведения конкурс за карикатура свързана с тютюнопушенето...

  прочети още
 

Награждавaне на участниците в конкурса за карикатура по повод 31 май „Световен ден без тютюнев дим“

На 31 май „Световен ден без тютюнев дим“ в заседателната зала на община Айтос от 11 часа кметът на община Айтос Васил Едрев ще награди всички ученици взели участие в конкурса на община Айтос и МКБППМН.

  прочети още
 

Конкурс за карикатура

Изтече срокът в който желаещите ученици можеха да представят свои карикатури на тема тютютнопушене в МКБППМН- гр. Айтос...

  прочети още
 

„СПАСИТЕЛЯТ” отново бе в Айтос

На 27 април в НЧ "Васил Левски 1869" гр. Айтос със съдействието и финансовата подкрепа на Община Айтос и МКБППМН-Айтос учениците и жителите на града имаха възможността да се насладят на прекрасната актьорска игра на артистите - Ивайло Захариев, Вера Среброва, Сребрина Христофорова и Валентин Балабанов в съвременната пиеса "Спасителят" от Валентин Балабанов.

  прочети още
 

Регламент за провеждане на ученически конкурс за карикатура на тема тютюнопушене

Организатори Община Айтос и МКБППМН гр. Айтос

  прочети още
 

Представлението-дискусия "Спасителят" отново в гр. Айтос

На 27-ми април 2017г. от 12ч. в НЧ "Васил Левски 1869" гр. Айтос по покана на Община Айтос и МКБППМН – Айтос ще бъде представена постановката „Спасителят”...

  прочети още
 

Арт терапевтичен семинар на тема „Маските на агресията“ за работа с деца и юноши с агресивно поведение

На 8-9 април се проведе арт терапевтичен семинар на тема „Маските на агресията“ за работа с деца и юноши с агресивно поведение, гр. Бургас. Водещи бяха Доц. Д-р Диана Циркова и Елица Великова.В него взеха участие част от обществените възпитатели на МКБППМН гр.Айтос

  прочети още
 

Общинския етап от състезанието на Ротари клуб Айтос в партньорство с Община Айтос и МКБППМН – Айтос ще се проведе на 05.04.2017г.

На 05.04.2017г. от 14 часа в НЧ "Васил Левски 1869" гр. Айтос ще се проведе общинския етап от състезанието на Ротари клуб Айтос в партньорство с Община Айтос и МКБППМН – Айтос.

  прочети още
 

"Народните будители и аз" - VIа клас ще представя "Ботев" на общинския кръг

VІа клас ще представя СУ "Христо Ботев" в общинския кръг на състезанието "Народните будители и аз", което се провежда по инициатива на Ротари клуб - Айтос.

  прочети още
 

„Народните будители и аз”

На 15.03.2017г. премина училищният кръг на състезанието „Народните будители и аз” в СУ „Н.Й.Вапцаров”.

  прочети още
 

Анализ на анкетата БЕЗОПАСНО В ИНТЕРНЕТ

Анкетата бе изготвена от МКБППМН при Община Айтос. Целта бе с немного въпроси (10 на брой) да се проучи в каква степен обществото е запознато с опасностите в Интернет, какви са навиците на интернет потребителите, как общуват, какво правят, когато попаднат в трудна ситуация. Получените отговорите ни дават информация, че има области в които се налага да се даде повече информация на обществеността и все още има на какво ние като родители и учители да научим децата си. Анкетата е попълнена от 174 граждани на различно възраст.

  прочети още
 

Ден на „Розовата фланелка"

На 22.02.2017г. в СУ „Н.Й.Вапцаров” бе отбелязан денят на „розовата фланелка” по провокативен и нестандартен за учениците начин...

  прочети още
 

Полово предавани болести и инфекции

По повод 14-февруари –Международния ден на влюбените МКБППМН и МБЧК гр.Айтос проведоха кампания за „Полово предавани болести и инфекции“. В тази кампания пожелаха да се включат две училища СУ "Никола Й. Вапцаров" и СУ "Христо Ботев" гр.Айтос с ученици от 9-ти и 10-ти клас.

  прочети още
 

Запознаване учениците със ЗБПП

На 08 декември 2016г. секретарят на МКБППМН – Айтос Мария Костова, по покана на председателя на Районен съд – Айтос г-жа Мария Дучева, взе участие в образователната програма „Съдебната власт – информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури”, като в рамките на един учебен час учениците от 12ти клас, бяха запознати с правораздавателната система, касаеща малолетните и непълнолетните.

  прочети още
 

Информационна АНТИСПИН кампания

Последните проведени проучвания показват, че у нас 9 от всеки 10 случаи на ХИВ се предадени по полов път, докато преди 3-4 години това е било предимно при инжекционна употреба на наркотици.

  прочети още
 

16 НОЕМВРИ - МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ТОЛЕРАНТНОСТТА

Толерантността – едно толкова използвано днес понятие все още се нуждае от разбиране и обяснение. Тя трябва да е част от нас, да изпълва ежедневието ни. Толерантността е в основата на интелигентните и мирни човешки отношения. Тя е ценност и принцип на Европейската общност, от която сме част. Толерантността като качество на личността се проявява, когато приемаме различните от нас, когато приемаме човека такъв, какъвто е, без значение от каква националност и вяра е, как изглежда, каква култура и традиции има.

  прочети още
 

Трафик на хора

На 27 октомври 2016г. МКБППМН – гр. Айтос проведе информационен семинар предназначен за учениците от община Айтос във връзка с 18-ти октомври - Европейския ден за борба с трафика на хора. Лектор на семинар беше Росица Янева – секретар на Местната комисия за борба с трафика на хора гр. Бургас.

  прочети още
 

„СПАСИТЕЛЯТ” бе в Айтос

На 28 октомври в читалище „Васил Левски- гр. Айтос” със съдействието и финансовата подкрепа на МКБППМН-Айтос и Община Айтос учениците и жителите на града имаха възможността да се насладят на прекрасната актьорска игра на артистите - Ивайло Захариев, Вера Среброва, Сребрина Христофорова и Валентин Балабанов в съвременната пиеса "Спасителят" от Валентин Балабанов.

  прочети още
 

Безопасен интернт - „Сърфирам безопасно”

Във връзка със зачестилите случаи на интернет престъпления инспектор детска педагогическа стая Петър Петров и членове на МКБППМН гр. Айтос проведоха срещи с учениците от V, VІ и VІІ класове на СОУ „Н.Й.Вапцаров” гр. Айтос и СОУ „Христо Ботев” гр. Айтос на 11.05.15г. и на 18.05.2015г. по надслов „Сърфирам безопасно”

  прочети още
 

Футболен турнир „Спорт вместо насилие”

Във връзка с нарастващата агресивност сред подрастващите и търсене на различни форми на ангажиране времето и вниманието на учениците Община Айтос и МКБППМН-Айтос организират футболен турнир под мотото „Спорт вместо насилие”, който ще се проведе на 07.06.2016г. от 10ч. Целта е да се стимулират занимания със спорт и физическа активност за здраве сред учениците.

  прочети още
 

Информационен семинар

На 27 октомври 2016г. МКБППМН – гр. Айтос ще организира провеждането на информационен семинар предназначен за учениците от община Айтос във връзка с 18ти октомври - Европейския ден за борба с трафика на хора.

  прочети още
 

Превантивни кампании на МКБППМН-Айтос

Превантивни кампании на МКБППМН-Айтос отнасящи се до разпространението и употребата на наркотични вещества...

  прочети още